SLOVENIJA
RETROSTONE KROM - ogledala

RETROSTONE KROM - ogledala

[RETRO STONE CHROME]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting

89,90 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNA - NEHOMOLOGIRANA

Ogledala RETROSTONE predstavljajo izjemen kos motociklistične opreme, ki združuje klasičen retro stil z moderno tehnologijo in kakovostno izdelavo. Izdelana so iz aluminija, kar jim daje trdnost in odpornost, posebno oblikovanje pa je delo priznanega proizvajalca BARRACUDA.


Posebnost ogledal RETRO STONE je njihova montaža na ročaj, kar poudarja njihov edinstven retro slog. To jih naredi izjemno prilagodljiva in primerna za različne modele motociklov. S svojim univerzalnim konektorjem so združljiva s številnimi popularnimi modeli motociklov na tržišču.


Na voljo so v kromirani različici, ki še dodatno poudari njihov klasičen in eleganten izgled. RETRO STONE ogledala so na voljo v paru, cena pa velja za oba kosa.


Tehnične lastnosti:


Material: Aluminij
Dizajn: Posebno oblikovanje od BARRACUDA z retro slogom
Montaža: Na ročaj
Različica: Kromirana
Konektor: Univerzalen, združljiv s številnimi modeli motociklov
Prodaja: V paru
E-označba: nehomologirana

Ogledala RETRO STONE niso označena z oznako E, izdelana so iz aluminija in imajo posebno obliko, ki jo je zasnovala znamka BARRACUDA. Njihova posebnost je pritrditev na ročaj, ta pritrditev ogledalom daje poseben "RETRO" slog. RETRO STONE so na voljo v KROMIRANI izvedbi. Imajo univerzalni konektor, ki je združljiv z vsemi priljubljenimi modeli motornih koles na trgu. Cena velja za par.

X-VERZIJA - ogledala

Že od: 119,90 € DDV vkl.

A-VERZIJA - ogledala

Že od: 89,90 € DDV vkl.

STREET

Že od: 74,90 € DDV vkl.

STREET S SMERNIKI

Že od: 129,50 € DDV vkl.

STONE B-LUX - ogledala

Že od: 79,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x