SLOVENIJA
UNIVERZALNI NOSILEC ŽAROMETOV XL KIT

UNIVERZALNI NOSILEC ŽAROMETOV XL KIT

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Headlights


Description
UNIVERSAL

Univerzalni Nosilec Žarometov XL Kit Barracuda predstavlja vrhunec funkcionalnosti in estetike v svetu motornih koles. Zasnovan za vsestransko uporabo, ta nosilec žarometov omogoča enostavno namestitev žarometov na različne modele motornih koles. Njegova univerzalnost je podkrepljena z različnimi velikostmi obročev, ki se popolnoma prilegajo različnim premerom vilic motornih koles.


Tehnične Lastnosti


Prilagodljivost Velikosti: Kompatibilen z večino premerov motornih vilic.
Razpon Prilagajanja: Omogoča natančno prilagajanje za optimalno namestitev.
Visokokakovostni Materiali: Izdelan iz trpežnih materialov za dolgotrajno uporabo.
Združljivost z Razsvetljavo: Idealno za namestitev Dragon LED žarometa.
Elegantni Dizajn: Zasnovan s strani Barracuda, ponuja estetsko dovršen videz.

Enostavna Namestitev


Z univerzalnim nosilcem žarometov XL Kit Barracuda je namestitev žarometov na motorno kolo hitra in nezahtevna. Njegova prilagodljivost zagotavlja, da se nosilec lahko namesti na skoraj vsako motorno kolo brez potrebe po dodatnih prilagoditvah.


Trajnost in Kvaliteta


Izdelan iz visokokakovostnih materialov, univerzalni nosilec zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in odpornost na obrabo. Tako boste lahko uživali v brezhibnem delovanju vašega motornega kolesa za dolgo časa.


Sodoben Dizajn


Dizajniran z mislijo na estetiko, univerzalni nosilec ne samo, da je funkcionalen, ampak prav tako dopolnjuje izgled vašega motornega kolesa. Njegov sodoben videz je plod kreativnosti ekipe Barracuda.

KOMPLET NOSILCA ZA ŽAROMET XL je UNIVERZALNI komplet obročev za namestitev žarometa na motocikel, namenjen pa je tudi dokončanju sestavljanja ŽAROMETA DRAGON LED. Na voljo v različnih velikostih obročev za popolno prilagoditev različnim premerom vilic motocikla. Ima nastavitveno območje za namestitev (priporočljivo je pred nakupom preveriti mere žarometa na gabaritih motocikla).
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x