SLOVENIJA
TEKMOVALNO KRMILO 28/22

TEKMOVALNO KRMILO 28/22

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Handlebars


Description

Tekmovalno krmilo BARRACUDA z variabilnim presekom je narejeno iz lahkega in trpežnega materiala ERGAL, ki zagotavlja optimalno kombinacijo teže in trdnosti za tekmovalne razmere. Krmilo ima premer 28mm v srednjem delu in 22mm premer na končnih delih (pri ročajih), kar zagotavlja izjemno ergonomijo in nadzor.


Tehnične lastnosti:


Material: ERGAL
Premer krmila: 28mm v sredini, 22mm na koncih
Barvne možnosti: Črna, zlata, srebrna, modra, rdeča
Univerzalnost: Univerzalna koda, standardna velikost
Prilagajanje: Pred nakupom priporočamo preverjanje dimenzij, ki so navedene na naši spletni strani, za potrditev možne kompatibilnosti z modelom motocikla

Nadgradite svoj motocikel s tekmovalnim krmilom BARRACUDA, ki je na voljo v petih dinamičnih barvah. Oglejte si dimenzije na www.barracudamoto.com, da zagotovite popolno ujemanje s specifikacijami vašega motocikla.

Deli krmila so zaključeni iz ERGALA. Na sredini je debelina krmila 28 mm, konča pa se z 22 mm (pri ročkah) NA voljo v 5 barvah: ČRNA, ZLATA, SREBRNA, MODRA, RDEČA
OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

NALEPKA S ŠTEVILKAMI  
MADE IN ITALY
NALEPKA S ŠTEVILKAMI

Že od: 3,90 € DDV vkl.

TANK NALEPKA  
MADE IN ITALY
TANK NALEPKA
17,50 € DDV vkl.
ZAŠČITA ROČICE PRO-TECT

Že od: 14,90 € DDV vkl.

STOJALO MOTORJA

Že od: 84,90 € DDV vkl.

NASTAVKI ZA DVIG MOTORJA

Že od: 19,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x