SLOVENIJA
IDEA B-LUX -  LED smerniki

IDEA B-LUX - LED smerniki

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI - B-LUX SERIJA

IDEA B-LUX smerniki so vrhunski homologirani LED smerniki, ki so opremljeni z optičnim steklom, kar optimizira njihovo svetilnost in vidljivost na cesti. Izdelani so iz kakovostnega aluminija, kar zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo in odpornost proti vremenskim vplivom.


Smerniki IDEA B-LUX se ponašajo s preprostimi, a futurističnimi linijami, majhnimi dimenzijami in avantgardnim dizajnom, ki bo vašemu motornemu kolesu dodal pridih sodobnosti in elegance. Na voljo so v črni barvi z ohišjem iz ABS plastike, pa tudi v različnih barvah z aluminijastim ohišjem: rdeča, srebrna, zlata, zelena in modra.


Ti inovativni LED smerniki so na voljo v parih in so zasnovani s strani priznanega proizvajalca BARRACUDA, kar zagotavlja njihovo kakovost in avtentičnost. Z njihovo namestitvijo boste svojemu motornemu kolesu dodali ne le funkcionalnost, ampak tudi edinstven in privlačen videz.


Tehnične Lastnosti


Model: IDEA B-LUX
Certifikacija: E-označeno
Material: Aluminij
Steklo: Optično
Barve: Črna (ABS ohišje), Rdeča, Srebrna, Zlata, Zelena, Modra (Aluminijasto ohišje)
Dimenzije: Majhne
Prodaja: V parih
Dizajn: BARRACUDA

BARRACUDA LED SMERNIKI so UNIVERZALNI, OPREMLJENI Z E-ZNAKOM in združljivi z vsemi motornimi kolesi na trgu. Vsako motorno kolo je opremljeno s specifičnim sistemom, ki zahteva ustrezno prilagoditev:

-Motorna kolesa s 6-vatnim sistemom morajo prilagoditi utripanje in delovanje 10-vatnih UPOROV (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljivega RELEJA.

-Motorna kolesa s 10-vatnim sistemom morajo prilagoditi utripanje in delovanje 10-vatnih UPOROV (1upor X 1 smernik) ali alternativno združljivega RELEJA.

-Motorna kolesa s 21-vatnim sistemom zahtevajo 21-vatne GRELCI (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljiv RELEJ za prilagoditev utripanja in delovanja.

-Motorna kolesa z originalnim LED sistemom zahtevajo tehnično analizo, da bi ugotovili, kaj je potrebno za delovanje (upor ali RELEJ).

Te ugotovitve so splošne narave in se nanašajo na 99 % motornih koles na trgu. Obstajajo tudi posebni modeli motornih koles, ki zaradi tehničnih lastnosti zahtevajo specifične elektronske adapterje, katere je treba ovrednotiti individualno, za redno delovanje pa priporočamo strokovno tehnično podporo.

Za dokončanje PRILAGOJENE NAMESTITVE svetujemo, da se posvetujete s TEHNIČNIM LISTOM, ki se nanaša na vaše motorno kolo, za združljivost sorodnih izdelkov, kot so:

-ADAPTER ARROW (potreben za montažo smernikov na konstrukcijo motornega kolesa)

-UPOR (glej zgoraj)

-KABELSKI ADAPTERJI (potrebni za povezavo smernikov z originalnim sistemom brez potrebe po spreminjanju originalnih kablov ali konektorjev) Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se obrnite na našo tehnično podporo na e-naslovu [email protected]

X-LED B-LUX - Smerniki

Že od: 69,90 € DDV vkl.

MINI VIPER LED

Že od: 29,90 € DDV vkl.

FRECCIA - LED Smerniki
39,90 € DDV vkl.
FONZIE - smerniki
29,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x