SLOVENIJA
IDEA B-LUX

IDEA B-LUX

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI - B-LUX SERIJA

Smerniki IDEA B-LUX so HOMOLOGIRANI LED SMERNIKI z optičnim steklom za optimalno svetilnost. So preprostih, vendar futurističnih linij, majhnih dimenzij in avantgardnega dizajna.


Smerniki IDEA B-LUX so na voljo v črni barvi (z ABS telesom) in tudi v naslednjih barvah (Z ALUMINIJEM): rdeči, srebrni, zeleni in modri barvi.


Prodajajo se v setu.


Design by BARRACUDA

BARRACUDA LED SMERNIKI so univerzalni in kompatibilni vsem vrstam motociklom na tržišču. Vsak motocikel ima specifičen sistem, zato so potrebne prilagoditve. -Motocikli z 10W sistemom potrebujejo 10 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli z 21 W sistemom potrebujejo 21 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli, ki so že v osnovi opremljeni z Led smerniki, ne potrebujejo dodatnih uporov. To so splošna pravila in držijo skoraj pri 99% motociklov na tržišču. Za tiste izjeme motocikov, ki imajo drugačne sisteme, je potrebno opraviti meritev električnega sistema. Za ENOSTAVNO montažo vam svetujemo, da kupite sledeče: - prednji nosilec smernikov za motocikle z oklepom - specifične upore (glej zgoraj) - podaljške kablov smernikov za določeno znamko motocikla (ni potrebno rezati originalnih kablov motocikla) Za dodatne informacije vam je na voljo naša tehnična ekipa
Z-LED B-LUX

Že od: 69,90 € DDV vkl.

X-LED B-LUX

Že od: 69,90 € DDV vkl.

FRECCIA
39,90 € DDV vkl.
FONZIE
39,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x