SLOVENIJA
SET ZA VIŠANJE UNIVERZAL

SET ZA VIŠANJE UNIVERZAL

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Risers


Description
ALUMINIJASTO TELO

Set za višanje krmilne objemke BARRACUDA omogoča personalizirano prilagoditev položaja vožnje za izboljšanje udobja in nadzora. Narejen iz kakovostnega črnega anodiziranega ERGAL-a, je na voljo v treh različicah, ki ustrezajo različnim motociklom in zahtevam voznikov.


Tehnične lastnosti:


Material: Anodiziran ERGAL v črni barvi
Različice:
UNIVERZAL: Za motocikle s predpripravljenimi snemljivimi objemkami (premer 28mm)
SPECIAL: Za motocikle z integriranimi objemkami (premer 28mm)
UNIVERSAL22: Za motocikle s predpripravljenimi snemljivimi objemkami (premer 22mm)

Pomembno: Za modele Yamaha FZ1 in FZ8 je potrebna uporaba univerzalne objemke (N1017/U) in dodatnega adapterja YF1117

Pred montažo seta za višanje je priporočljivo preveriti premer originalne krmilne objemke in se prepričati, da izbrana različica ustreza vašemu motociklu. Za več informacij obiščite www.barracudamoto.com.

Nosilec krmila ali distančniki so izdelani iz črnega anodiziranega ERGAL-a. Na voljo so v 3 različnih različicah: UNIVERZALEN (za motorna kolesa, ki so predhodno pripravljena z originalnim odstranljivim nosilcem - premer 28 mm), POSEBEN (za motorna kolesa s spojenim nosilcem - premer 28 mm) ali UNIVERZALEN22 (za motorna kolesa, ki so predhodno pripravljena z originalnim odstranljivim nosilcem - premer 22 mm) POZOR !! Distančniki za Yamaha FZ1 in FZ8 se pritrdijo z univerzalnim nosilcem (N1017/U) in še z YF1117.

OBROBA PLATIŠČ  
MADE IN ITALY
OBROBA PLATIŠČ

Že od: 15,90 € DDV vkl.

STOJALO MOTORJA

Že od: 84,90 € DDV vkl.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x