SLOVENIJA
Z-LED B-LUX - Prestižni homologirani LED smerniki Od BARRACUDA

Z-LED B-LUX - Prestižni homologirani LED smerniki Od BARRACUDA

NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators


Description
UNIVERZALNI - HOMOLOGIRANI

Z-LED B-LUX smerniki zastopajo vrhunec ponudbe homologiranih LED smernikov od priznanega proizvajalca BARRACUDA. Izdelani so iz visokokakovostnega aluminija, kar jim zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so del luksuznega projekta ALUMINUM LUXURY PROJECT, znanega kot B-LUX.


Ti smerniki so prepoznavni po svojih posebnih, dodelanih lastnostih, elegantnih zaključkih in futurističnem dizajnu v kompaktni velikosti. Njihova oblika ni le estetsko dovršena, ampak tudi funkcionalna, saj zagotavlja izjemno vidljivost na cesti, kar prispeva k večji varnosti vseh udeležencev v prometu.


Z-LED B-LUX so na voljo v petih različnih barvah anodizacije: ČRNA, RDEČA, SREBRNA, ZLATA in MODRA, kar vam omogoča, da jih popolnoma prilagodite barvi in stilu vašega motornega kolesa. Ne glede na to, ali iščete diskreten dodatek ali želite svojemu motorju dodati piko na i, so Z-LED B-LUX prava izbira.


Smerniki se prodajajo v parih in so zasnovani s strani BARRACUDA, kar zagotavlja njihovo avtentičnost in kakovost. Z nakupom tega izdelka boste svojemu motornemu kolesu dodali pridih elegance in sodobnosti.


Tehnične Lastnosti


Model: Z-LED B-LUX
Material: Aluminij
Serija: ALUMINUM LUXURY PROJECT (B-LUX)
Certifikacija: E-označeno
Barve anodizacije: Črna, Rdeča, Srebrna, Zlata, Modra
Velikost: Kompaktna
Prodaja: V parih
Dizajn: BARRACUDA

BARRACUDA LED SMERNIKI so UNIVERZALNI, OZNAČENI Z E-ZNAKO in združljivi z vsemi motornimi kolesi na trgu. Vsako motorno kolo je opremljeno s posebnim sistemom, ki zahteva ustrezno prilagoditev:

-Motorna kolesa s 6-vatnim sistemom morajo prilagoditi utripanje in delovanje 10-vatnih UPOROV (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljivega RELEJA.

-Motorna kolesa s 10-vatnim sistemom morajo prilagoditi utripanje in delovanje 10-vatnih UPOROV (1upor X 1 smernik) ali alternativno združljivega RELEJA.

-Motorna kolesa s 21-vatnim sistemom zahtevajo 21-vatne GRELCI (1upor X 2 smernika / na stran) ali alternativno združljiv RELEJ za prilagoditev utripanja in delovanja.

-Motorna kolesa z originalnim LED sistemom zahtevajo tehnično analizo za oceno potrebnih komponent za delovanje (upor ali RELEJ).

Te smernice so splošne in veljajo za 99 % motornih koles na trgu. Obstajajo tudi posebni modeli motornih koles, ki zaradi tehničnih lastnosti zahtevajo posebne elektronske adapterje, ki jih je treba oceniti posamezno, za redno delovanje pa priporočamo strokovno tehnično podporo.

Za dokončanje PRILAGOJENE MONTAŽE svetujemo, da se posvetujete s TEHNIČNIM LISTOM vašega motornega kolesa glede združljivosti pripadajočih izdelkov, kot so:

-ADAPTER ARROW (potreben za montažo smernikov na konstrukcijo motornega kolesa)

-UPOR (glej zgoraj)

-KABELSKI ADAPTERJI (potrebni za povezavo smernikov z originalnim sistemom, brez potrebe po spreminjanju originalnih kablov ali konektorjev)

Za dodatne informacije ali tehnične zahteve se obrnite na našo tehnično podporo na e-naslov [email protected] Za dodatne informacije vam je na voljo naša tehnična ekipa

IDEA B-LUX - LED smerniki

Že od: 59,90 € DDV vkl.

X-LED B-LUX - Smerniki

Že od: 69,90 € DDV vkl.

MINI VIPER LED

Že od: 29,90 € DDV vkl.

FRECCIA - LED Smerniki
39,90 € DDV vkl.
FONZIE - smerniki
29,90 € DDV vkl.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x