SLOVENIJA
X-VERZIJA B-LUX - ogledala

X-VERZIJA B-LUX - ogledala

[N2000-BX]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Mirrors - Handlebar mounting

179,00 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNA - HOMOLOGIRANA - B-LUX SERIJA

X-VERZIJA B-LUX serija predstavlja najvišjo linijo dodatne opreme za motorna kolesa od priznanega proizvajalca Barracuda. Ta serija izdelkov je zasnovana z namenom združiti ekskluziven dizajn, vrhunsko funkcionalnost in trajnost, s čimer se zagotovi popolna izkušnja za vse ljubitelje motornih koles.


Izdelki iz serije X-VERZIJA B-LUX so narejeni iz najkakovostnejših materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na različne vremenske pogoje. Z izbiro izdelkov iz te serije boste svojemu motornemu kolesu dodali pridih luksuza in ekskluzivnosti.


Tehnične Lastnosti


Materiali: Vrhunska kvaliteta in trajnost
Dizajn: Ekskluziven in modern
Kompatibilnost: Širok spekter modelov motornih koles
Vključuje: Vse potrebne komponente za namestitev
Garancija: Dolgotrajna kvaliteta in zadovoljstvo

X-VERZIJA B-LUX serija vključuje različne izdelke, kot so ogledala, smerniki, ročaji in drugi dodatki, ki so na voljo v različnih stilih in barvah, omogočajo vam, da popolnoma prilagodite videz vašega motornega kolesa.

BARRACUDA ogledala so v skladu z evropskimi predpisi Koda E je vtisnjena na ogledalu. Homologirana ogledala imajo MIMIMALNO določeno odsevno površino, zato ne morejo biti manjša. Vsa BARRACUDA ogledala imajo UNIVERZALNO pritrditev, vijak 10 x 1,25 (desni navoj) SPLOŠNI NAPOTKI ZA PRITRDITEV: YAMAHINI motocikli potrebujejo adaptor N-ADATT10 Motocikli HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI ne potrebujejo adapterjev. Vsi DUCATI motocikli potrebujejo adapter. Nekateri MV AGUSTA motocikli potrebujejo adapter. Za morebitna dodatna vprašanja se obrnite na našo tehniško službo.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x