SLOVENIJA
SILUR

SILUR

[N1001/S]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Indicators

63,00 € DDV vkl.

količina:
Description
UNIVERZALNI HOMOLOGIRANI LED SMERNIKI
LED smerniki Silur so homologirani LED smerniki z aluminijastim ohišjem. Dizajn je iz čistih in močnih linij. Prodajajo se v parih.

BARRACUDA LED SMERNIKI so univerzalni in kompatibilni vsem vrstam motociklom na tržišču. Vsak motocikel ima specifičen sistem, zato so potrebne prilagoditve. -Motocikli z 10W sistemom potrebujejo 10 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli z 21 W sistemom potrebujejo 21 W upor, da bi smerniki normalno delovali.
BARRACUDA LED SMERNIKI so univerzalni in kompatibilni vsem vrstam motociklom na tržišču. Vsak motocikel ima specifičen sistem, zato so potrebne prilagoditve. -Motocikli z 10W sistemom potrebujejo 10 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli z 21 W sistemom potrebujejo 21 W upor, da bi smerniki normalno delovali. - Motocikli, ki so že v osnovi opremljeni z Led smerniki, ne potrebujejo dodatnih uporov. To so splošna pravila in držijo skoraj pri 99% motociklov na tržišču. Za tiste izjeme motocikov, ki imajo drugačne sisteme, je potrebno opraviti meritev električnega sistema. Za ENOSTAVNO montažo vam svetujemo, da kupite sledeče: - prednji nosilec smernikov za motocikle z oklepom - specifične upore (glej zgoraj) - podaljške kablov smernikov za določeno znamko motocikla (ni potrebno rezati originalnih kablov motocikla) Za dodatne informacije vam je na voljo naša tehnična ekipa
IDEA B-LUX

Že od: 55,00 € DDV vkl.

Z-LED B-LUX

Že od: 82,90 € DDV vkl.

X-LED B-LUX

Že od: 76,90 € DDV vkl.

STAR

Že od: 34,50 € DDV vkl.

MINI VIPER

Že od: 33,50 € DDV vkl.

FRECCIA
53,00 € DDV vkl.
QUADRA
55,00 € DDV vkl.
FONZIE
44,00 € DDV vkl.