SLOVENIJA
LOW BEAM LUČI

LOW BEAM LUČI

[N9001-L]
NA ZALOGI

USTREZA : Universal - Headlights

99,00 € DDV vkl.

količina:
Description
CELOTEN SET
Kratke luči BARRACUDA LOW BEAM so led luči z optičnimi lečami, ki so homologirane in namenjene cestni uporabi. Namenjeni uporabi ob slabi vidljivosti, megli.
Odlikuje jih poseben dizajn in minimalne dimenzije (zunanji premer 5,2 cm)
V kompletu z nosilnim nosilcem, ki je narejen iz CNC aluminija. Je satenaste črne barve.
Tehnične lastnosti:
Moč: 12V 8W
Svetilnost: 6000 cd
Opozorilo:
Kljub temu, da so meglenke univerzalne, vam svetujemo, da preverite listo dodatne opreme, ki ustreza vašemu modelu, v kolikor potrebujete dodaten nosilec.

Kratke luči BARRACUDA LOW BEAM so led luči z optičnimi lečami, ki so homologirane in namenjene cestni uporabi. Namenjeni uporabi ob slabi vidljivosti, megli. Odlikuje jih poseben dizajn in minimalne dimenzije (zunanji premer 5,2 cm) V kompletu z nosilnim nosilcem, ki je narejen iz CNC aluminija. Je satenaste črne barve. Tehnične lastnosti: Moč: 12V 8W Svetilnost: 6000 cd Opozorilo: Kljub temu, da so meglenke univerzalne, vam svetujemo, da preverite listo dodatne opreme, ki ustreza vašemu modelu, v kolikor potrebujete dodaten nosilec.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki se ne bodo uporabljali za namene zlorabe ampak samo za boljše delovanje spletne aplikacije . Preberi več.
x